Werken met excelExcellent met excel

Referenties

Eerdere klanten waar Excellent met Excel voor heeft gewerkt aan optimalisatie van Excel bestanden, Excel rapportages en Excel trainingen:

Rekenmodel Duurzame mobiliteit voor Syndesmo

Voor Syndesmo ontwikkelde ik een business case rekenmodel welke een inschatting maakt van kosten en CO2 uitstoot bij diverse scenario's beleidsmaatregelen rond mobiliteit  

Logo Syndesmo

Excellent met Excel heeft ons de afgelopen periode geholpen om ons business case model van de grond af aan opnieuw op te bouwen. Een belangrijk instrument binnen onze adviezen. Marianne werkt nauwgezet, komt afspraken na en maakt nieuwe materie snel eigen. Bij nieuwe ingewikkelde Excel-klussen doe ik zeker weer een beroep op Excellent met Excel.

Jos Hollestelle - Directeur Syndesmo

 

Maatwerk Excel planning voor The GreenUp Company 

Voor The GreenUp Company ontwikkelde ik een planningstool waarmee eenvoudig een jaar- en weekplanning gemaakt kan worden voor diverse projecten op basis van een vast stappenplan. 

Logo The GreenUp Company

Ik help plantaardige leveranciers de beste te worden in hun sector. Ik heb Excellent met Excel benadert omdat ik een planningstool in Excel wilde ontwikkelen die makkelijk aan te passen is voor mijn klanten. Ik ben erg blij met het eind resultaat. De tool ziet er strak uit en is precies waar ik naar op zoek was. Marianne is een fijne samenwerkingspartner. Ze is betrouwbaar en denkt kritisch mee hoe zaken beter kunnen. Ik zie uit naar een volgende samenwerking.

Danielle Mol, The GreenUp Company

 

Template voor bouwschets en kostenraming voor Richèl Lubbers Architecten 

Ik ontwikkelde een template waarmee een eenvoudige bouwschets gemaakt kan worden in Excel met daaraan gekoppeld een kosten raming.  

“We benaderden Excellent met Excel voor een intern document, om bouwkostenramingen te maken aan de hand van een geschetste plattegrond in Excel.Gaandeweg werd de ambitie van de Excel-tool steeds hoger. Ons doel is dan ook overtroffen, want we kunnen de Excel-tool nu ook als extern document gaan inzetten bij aanvang van een project om de kostenraming onderbouwd aan potentiële klanten te geven. We zijn supertevreden, ook over samenwerken aan 1 document, dat werkte lekker soepel met Marianne.”

Richèl Lubbers, Richèl Lubbers Architecten

 

Eén op één coaching voor Machteld Koenraad

Waardevol, leerzaam en op maat. Zo was voor mij de coaching van Marianne. Ik werk al jaren met Excel en weet dat ik lang niet alle functionaliteiten beheers. Best zonde! Tijdens de coaching heb ik over een Excel bestand wat ik vaak gebruik een aantal vragen gesteld. Marianne heeft heel snel door wat de bedoeling is en hoe het beter kan. Ook is ze proactief en draagt andere mogelijkheden aan. Allereerst nam ze over om een voorbeeld te geven maar daarna werd ik gevraagd om het zelf te doen. Dit alles in een heel prettige en ontspannen sfeer. De mail achteraf met de punten die we besproken hebben is mooie afsluiting. Superbedankt. je hebt me een forse stap verder geholpen!

Machteld Koenraad, zelfstandig Financieel Professional

 

Online on-the-job coaching voor Stichting Van Tuin tot Bord Logo Van Tuin tot Bord 

Aan de hand van twee veel gebruikte Excel documenten van Van Tuin tot Bord heb ik uitleg gegeven over een aantal relevante Excel functionaliteiten waarbij we tegelijkertijd de twee bestanden een efficiëntie slag gaven.

Ik vind dat je echt maatwerk levert en heel goed kunt schakelen op vragen en behoeften. Ik ervaar jou als een prettige en professionele trainer die het "saaie" Excel heel goed weet uit te leggen. Je bent daarbij geduldig en door jouw enthousiasme weet je het zelfs interessant te maken. Ik zou je zo een nieuwe uitdagende Excel opdracht toevertrouwen.

Elly Janssen, Projectleider Van Tuin tot Bord

 

Excel vragensessies voor  faculteit van de Universiteit van Amsterdam  

Marianne heeft  ons tijdens  een aantal vraag en antwoordsessies verder wegwijs gemaakt in Excel.  

Het waren fijne leerzame sessies waar vooral Marianne's flexibiliteit, creativiteit en positieve instellingen opvielen. Dankjewel Marianne voor al jouw bruikbare adviezen!

Maurine Carmona Galicia-van Mourik, Coordinator Career Support Universiteit van Amsterdam

 

Rapportage format voor Wim Rietveld Personeels management

Voor Wim Rietveld Personeelsmanagement heb ik een rapportageformat ontwikkelt waarmee de resultaten van (google forms) beoordelingsvragenlijst eenvoudig in overzichtelijke rapport met grafieken en diagrammen verwerkt. Logo Wim Rietveld Personeelsmanagement

Marianne IS Excellent met Excel! Voor een klant ben ik met haar een project aan het doen voor een innovatief digitaal beoordelingsformat. Zij is een excel specialist die met verstand van zaken, in goede samenwerking en professioneel meedenken een grote waarde heeft voor het project. Dat smaakt naar meer en daarom gaan we nog meer projecten samen doen. Want Excel is een zeer krachtige tool waar je met verstand mooie dingen mee kunt doen. Zo zijn o.a. haar rapporten op basis van data zeer professioneel.

Wim Rietveld, Eigenaar Rietveld Personeelsmanagement

 

Optimalisatie Excel bestanden en in-company Excel workshops voor ProCardio Logo ProCardio

Marianne is een rustig en fijn persoon om naar te luisteren. Ze neemt echt de tijd om jou Excel te leren waarbij ze zorgt dat alles heel begrijpelijk wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast krijg je de kans om te oefenen en kijkt ze ook met je mee hoe je alle nieuwe formules en tools kunt inzetten in je dagelijkse werkzaamheden. Je past alles dus ook echt toe zodat het je werk makkelijker maakt (laat Excel voor je werken). Een collega die altijd een beetje liep te stoeien met Excel zei tijdens een training: “Ik ga Excel zelfs nog leuk vinden”. 

Esther van den Heuvel, Product Manager ProCardio

 

Optimalisatie jaaragenda in Excel voor Matchpoint Zinvol Zaken Doen Logo Matchpoint Zinvol Zaken Doen

Marianne heeft ons uitstekend geholpen om ons bestaande excel overzicht een goede opfrisbeurt te geven. We hebben met haar nagedacht over welke informatie we eruit willen halen en hier heeft Marianne duidelijke sheets met draaitabellen voor gemaakt. Ook het basisbestand heeft ze helemaal nagelopen: foutjes er uitgehaald, formules toegevoegd en ook qua lay-out ziet ons overzicht er een stuk frisser uit. Ik kan wel zeggen dat het nu weer leuk is om data in te voeren in ons bestand.

Suzanne Wierenga, Intermediair Matchpoint Zinvol Zaken Doen

 

Andere klanten waar Excellent met Excel onder meer voor werkte: