Werken met excelExcellent met excel

Training en coaching

Wil jij of je team zelf leren meer uit Excel te halen? Met betere Excel vaardigheden werkt iedereen efficiënter en nauwkeuriger. Zo bespaar je straks tijd en geld én verhoog je het werkplezier.

 

Training en coaching van Excellent met Excel:
praktisch en effectief

 

Excellent met Excel biedt in-company Excel training en individuele coaching aan.

 

In-company Excel training 

Excellent met Excel biedt diverse in-company Excel workshops aan:

Een overzicht van de globale inhoud van de verschillende workshops vind je via de links per workshop, hier vind je een folder met informatie over alle workshops. Omdat de workshops in-company worden gegeven kan de precieze invulling wat afwijken naar aanleiding van vragen van deelnemers.

Heeft u behoefte aan in-company training met andere samenstelling neem dan contact op voor een maatwerk offerte.


Werkwijze:

Elke workshop duurt in principe één dagdeel (3 á 4 uur). Alle onderwerpen worden duidelijk uitgelegd en met voorbeelden gedemonstreerd maar tijdens de workshop wordt slechts beperkte tijd ingeruimd om zelf te oefenen met de stof. Zo kan in korte tijd veel behandeld worden. Afhankelijk van het niveau en wens van de cursisten kan uiteraard ook gekozen worden voor optie om tijdens de workshop meer tijd te nemen om individueel met de stof te oefenen. Zo kunnen obstakels en onduidelijkheden direct besproken worden en beklijft de stof beter. Vooraf bespreken we samen wat voor jullie de gewenste vorm is.

Deelnemers ontvangen altijd een overzichtelijke digitale hand-out met uitleg van alle behandelde onderwerpen om alles makkelijk terug te zoeken én een digitaal oefenbestand met antwoorden om te oefenen met de besproken stof.

Het is ook mogelijk een eigen workshop samen te stellen met een selectie van onderwerpen uit de verschillende hierna gepresenteerde workshops. En indien gewenst zijn ook maatwerk workshops met andere onderwerpen of met oefenmateriaal van de eigen organisatie mogelijk.

1. Kennismaking

om te bespreken wat wensen en leerdoelen zijn, wie er met training meedoen en wat Excel kennisniveau is

2. Workshop

workshops live op locatie online (via Zoom / MS Teams) 

3. Terugkoppeling

na afloop hoor ik graag of de workshop naar wens was

 

Kosten (per groep 2-8 personen)
Prijs per groep
Workshop dagdeel (3 a 4 uur)
€ 625
Workshop dag (6 a 7 uur)
€ 1100

Toelichting:

  • Prijzen zijn inclusief voorgesprek en hand out en exclusief BTW, reiskosten en evt locatie/catering
  • Online training kan evt in kleinere blokken worden opgedeeld
  • Meerprijs bij grotere groepen en reistijd van meer dan 30 minuten buiten Amersfoort
  • Maatwerk voorbeelden en opdrachten op basis van werkdocumenten van eigen organisatie mogelijk tegen meerprijs

Link contactpagina

 

Excel coaching-on-the-job

Middels een één-op-één coaching leer je nog efficiënter en doelgerichter. Samen met jou kijk ik naar je werkzaamheden in Excel en geef ik je advies hoe je zaken efficiënter en makkelijker kunt instellen. Je bestanden worden dus gelijk tijdens de coaching aangepast en verbeterd. Daarnaast kun je al jouw specifieke vragen stellen waardoor de training precies aansluit op jouw behoefte en kennis. Excel on-the-job coaching is er zo voor elk niveau - of je nu basis Excel gebruiker bent of al meer gevorderd - en flexibel: we plannen de coaching samen in. Coaching kan zowel online als live.

 

Kosten individuele coaching

Opties
Prijs (*)
Coaching Kort (2 uur coaching)

€ 180  
Coaching Verdiepend (6 uur coaching)

€ 510  

Toelichting:

  • Prijzen: exclusief BTW en evt reiskosten/reistijd
  • Voor ZP-ers en kleine non-profit instellingen geldt een korting van 15%
  • Online of op locatie bij Playground33 - Disketteweg 1 te Amersfoort (in overleg ook op eigen locatie mogelijk)
  • Ander aantal coachingsuren uiteraard in overleg mogelijk
  • Bij vragen over complexe bestanden kunnen deze tegen meerprijs vooraf door mij bekeken en geanalyseerd worden zodat we tijdens de coaching direct met focus aan de slag kunnen.

 

Link contactpagina

 

 

 

Marianne neemt echt de tijd om jou Excel te leren waarbij ze zorgt dat alles heel begrijpelijk wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast krijg je de kans om te oefenen en kijkt ze ook met je mee hoe je alle nieuwe formules en tools kunt inzetten in je dagelijkse werkzaamheden. Een collega die altijd een beetje liep te stoeien met Excel zei tijdens een training: “Ik ga Excel zelfs nog leuk vinden”. 

Esther van den Heuvel, Product Manager ProCardio