Werken met excelExcellent met excel

Excel training

Wil jij of je team zelf leren meer uit Excel te halen? Excellent met Excel biedt een maatwerk Excel training en on-the-job coaching aan. Met betere Excel vaardigheden werkt iedereen efficiënter en nauwkeuriger. Zo bespaar je straks tijd én geld.

Training en coaching van Excellent met Excel:
praktisch en effectief

In-company Excel training - standaard

Excellent met Excel biedt verschillende standaard workshops aan van één dagdeel (3 uur).

Mogelijkheden zijn onder andere: 

  • workshop formules en functies in Excel
  • workshop draaitabellen in Excel
  • workshop (draai)grafieken maken in Excel

Het grote voordeel van een standaard workshop Werken met Excel is dat deze zeer voordelig is!
Door de Excel training samen met collega’s te volgen is een in-company training toch altijd meer toegespitst op de eigen werksituatie dan een open-inschrijf training. Locatie in overleg.

Prijzen (ex BTW, reiskosten en evt locatie)

Prijs per groep
2 - 6
personen
7 - 12
personen
Training per dagdeel (3 uur)
€ 450
€ 570
Training per dag (6 uur)
€ 750
€ 950

 

In-company Excel training - maatwerk

Excellent met Excel kan een in-company training ook helemaal op maat maken, afgestemd op de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Samen kijken we waar Excel voor gebruikt wordt binnen je bedrijf/organisatie - en waar mogelijk nieuwe gebruiksmogelijkheden liggen. Daarnaast inventariseren we de huidige Excel kennis en vaardigheden van de betrokken medewerkers. Op basis hiervan stelt Excellent met Excel een unieke training samen volledig afgestemd op wat jullie nodig hebben. Locatie in overleg.

Prijzen (incl vooroverleg, ex BTW, reiskosten en evt locatie)

Prijs per groep
2 - 6 personen
7 - 12 personen
Training per dagdeel (3 uur)
€ 900
€ 1100
Training per dag (6 uur)
€ 1500
€ 1850

Excel coaching-on-the-job

Middels een één-op-één coaching leer je nog efficiënter en doelgerichter. Samen met jou kijk ik naar je werkzaamheden in Excel en geef ik je advies hoe je zaken efficiënter en makkelijker kunt instellen. Je bestanden worden dus gelijk tijdens de coaching aangepast en verbeterd! Daarnaast kun je al jouw specifieke vragen stellen waardoor de training precies aansluit op jouw behoefte en kennis.

Kosten voor de Excellent met Excel On-the-job Excel coaching: € 75 per uur (15% korting voor ZZP en kleine non-profit instellingen).

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek over jouw wensen dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Marianne neemt echt de tijd om jou Excel te leren waarbij ze zorgt dat alles heel begrijpelijk wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast krijg je de kans om te oefenen en kijkt ze ook met je mee hoe je alle nieuwe formules en tools kunt inzetten in je dagelijkse werkzaamheden. Een collega die altijd een beetje liep te stoeien met Excel zei tijdens een training: “Ik ga Excel zelfs nog leuk vinden”. 

Esther van den Heuvel, Product Manager ProCardio