Werken met excelExcellent met excel

Contact

Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 - 40 19 71 19, een bericht sturen via onderstaand formulier of gewoon per mail: marianne@excellentmetexcel.nl

(* = verplicht)
(* = verplicht)
bel mij svp terug
(* = verplicht)
(* = verplicht)
Opmerkingen:
(* = verplicht)
 

Excellent met Excel is ospgericht door Marianne van Lubek.

Na omzwervingen in diverse banen vroeg ik me een aantal jaar geleden af: “Waar word ik nou blij van in mijn werk?”. Hoe kom je dan in vredesnaam bij Excel zul je je wellicht afvragen? Nou, ik word blij van iets doen waar ik goed in ben, het liefst iets concreets, bijna ‘tastbaars’. Ik denk analytisch, werk gestructureerd en nauwkeurig en houd van puzzelen. En dan is Excel opeens niet zo vreemd meer. En hoewel het misschien een beetje ‘nerdy’ klinkt ‘Excel expert’, ben ik gewoon gezellig, communicatief en - volgens vele oud-collega’s - prettig om mee samen te werken.

Ik ben geen programmeur of IT specialist maar ken Excel uit de praktijk – grotendeels als autodidact. Ik geniet van alle mogelijkheden die Excel biedt en van de kleine euforie momentjes als ik weer een nieuwe ontdekking heb gedaan van een handigheid in Excel. Elke week leer ik nog bij. Graag denk ik met je mee hoe jij Excel beter kunt gebruiken, laat ik je het gemak van het programma zien en deel ik mijn euforiemomentjes met jou als je dat leuk vindt. Of ik neem het je helemaal uit handen en ontwerp een goed werkend en efficiënt Excel bestand dat gewoon doet wat jij nodig hebt. Zo laat ik Excel voor je werken! En alles wat Excel voor jou doet, hoef je niet meer zelf te doen – heb jij weer tijd voor (andere) leuke dingen. Wie weet word jij zo ook nog enthousiast(er) over Excel!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over je wensen en verwachtingen. Op basis van dit gesprek ontvang je een voorstel en offerte.

 

Duurzaamheid en MVO

Bijdragen aan een eerlijkere en duurzamere wereld vind ik belangrijk. Als Excel expert heb ik natuurlijk geen directe bijdrage aan een duurzame wereld maar toch kijk ik welke mogelijkheden er wel zijn. Vandaar dat ik ook ben aangesloten bij Happy Planet Professionals - het MVO-netwerk voor ZP-ers dat motiveert, inspireert en stimuleert om steeds weer een stapje verder te doen wat betreft duurzaamheid.

Dit is wat ik onder andere zelf doe voor een 'happy planet': We zonnepanelen op ons dak - waarmee ook mijn thuiskantoor van duurzame energie wordt voorzien. Ik koop zoveel mogelijk Fair Trade en biologisch. Ik bankier zakelijk bij Triodos bank zodat ik zeker weet dat met mijn reserve geld de goede dingen worden gefinancieerd. Voor mijn pensioen ben ik aangesloten bij Brigth Pensioen - een transparante coöperatieve social enterprise die alleen duurzaam belegt. Deze website is via CF Consultancy gehost een bedrijf met oog voor duurzaamheid en MVO (LinQhost).  Van mijn winst doneer ik minimaal 5% aan goede doelen (in 2020 doneerde ik dit aan Free a Girl, 100Weeks en Schone Kleren Campagne). Als relatiegeschenk kies ik voor duurzame producten (een mooi herbruikbaar Correctbook bijvoorbeeld). Jaarlijks biedt ik drie kleine non-profit organisaties (< 5 fte) kosteloos 8 uur van mijn diensten aan voor bijv de opzet van een Excel dashboard, verbetering van werkproces door betere Excel formulieren of een Excel workshop/coaching voor medewerkers. Omdat de organisatie voor Betrokken Ondernemen in Amersfoort helaas is opgeheven kunnen kleine non-profit organisatie zich hiervoor per mail aanmelden.

 

TeamViewer for Remote Support Remote Support

TeamViewer for your online meeting Online Meeting

Marianne van Lubek