Werken met excelExcellent met excel

Excel rapportage en dashboards

Ook voor rapportage van resultaten en management dashboards is Excel zeer geschikt. Excel bevat super handige tools om je gegevens snel, inzichtelijke en visueel te presenteren. Met Excel draaitabellen en een goed rapportage format heb je met één druk op de knop de juiste analyses en een helder actueel overzicht van de stand van zaken. Grafieken en diagrammen geven daarbij in één oogopslag een visueel beeld van de actuele stand van zaken. Zo presenteer je je data in een handomdraai.

Excellent met Excel helpt je met
goede analyses en een heldere presentatie van je gegevens

Werk je met (grote) gegevensbestanden dan otntwikkelt Excellent met Excel voor jou een handig rapportage format om 

  • snel de juiste analyses te maken zodat je een beter inzicht in je gegevens krijgt
  • met draaigrafieken en diagrammen in één oogopslag een visueel beeld van je cijfers te geven 
  • met filters snel de resultaten voor een specifiek onderdeel (afdeling, tijdvak etc) in te zien
  • je analyses en grafieken eenvoudig te actualiseren zodat je altijd up-to-date inzicht hebt
  • resultaten en of conclusies vanuit Excel als pdf op te slaan, waardoor je ze eenvoudig kunt delen, zonder je hele gegevensbestand mee te sturen.

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek over jouw wensen, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

 

 

Wil je liever zelf aan de slag met Excel? Je kunt ook een In-company training, een coaching-on-the-job of een workshop op maat volgen! Lees daar meer over op de webpagina TRAINING.

Kost het bijhouden van je gegevens invoer te veel tijd of komen er teveel fouten in voor? Ik ontwerp jouw spreadsheet graag, met alle mogelijkheden die Excel biedt... om het jou makkelijk te maken! Lees meer op de webpagina OPTIMALISATIE

 

Marianne IS Excellent met Excel! Voor een klant ben ik met haar een project aan het doen voor een innovatief digitaal beoordelingsformat. Zij is een excel specialist die met verstand van zaken, in goede samenwerking en professioneel meedenken een grote waarde heeft voor het project. Dat smaakt naar meer en daarom gaan we nog meer projecten samen doen. Want Excel is een zeer krachtige tool waar je met verstand mooie dingen mee kunt doen. Zo zijn o.a. haar rapporten op basis van data zeer professioneel.

Wim Rietveld, Eigenaar Rietveld Personeelsmanagement