Werken met excelExcellent met excel

Maatwerk ontwikkeling Excel documenten

Heb je vragen over de optimalisatie van bestaande of ontwikkeling van nieuwe Excel documenten? Excellent met Excel ontwerpt doordachte, efficiënte en gebruiksvriendelijke spreadsheets. Een goed spreadsheetontwerp automatiseert berekeningen en handelingen, is overzichtelijk en minimaliseert foutkansen. Zeker als je bestanden regelmatig gebruikt, loont het om te investeren in de een goed ontwerp van een nieuw spreadsheet of in een verbeterslag van je bestaande Excel bestand.
 
Excellent met Excel maakt spreadsheets die voor jou werken!
efficiënt, makkelijk en nauwkeurig.
  • Bespaar tijd en voorkom fouten door goed gebruik van functies, formules en koppelingen
  • Versnel repeterende handelingen met eenvoudige macro’s
  • Vereenvoudig het werk met terugkerende bestanden door gebruik van sjablonen
  • Maak snelle en goede analyses van grote databestanden met draaitabellen
  • Vergemakkelijk het gebruik van je spreadsheet door een heldere en duidelijke opmaak

 

Optimalisatie van je bestaande Excel spreadsheet

Je werkt – misschien al jaren - met een Excel bestand maar bent niet helemaal tevreden. Je denkt dat het makkelijker en beter moet kunnen.
Of je vraagt je gewoon af óf het beter kan… Vaak wel!

Met een aantal eenvoudige aanpassingen in je spreadsheet zijn vaak aanzienlijke verbeteringen mogelijk. Excellent met Excel denkt graag met je mee over de mogelijkheden (en dat zijn er meestal meer dan je verwacht!). Met de gratis Quick Scan geef ik aan welke verbeteringen in jouw bestand mogelijk zijn, wat dat jouw oplevert en wat de kosten zijn.

Link contactpagina

 

Ontwikkeling nieuwe Excel spreadsheet

Begin je met een nieuw Excel bestand wat je langere tijd gaat gebruiken, dan is het verstandig om in één keer met een goed opgezet Excel spreadsheet te starten. Als jij vertelt wat je nodig hebt en hoe jouw werkproces er uitziet, dan ontwerpt Excellent met Excel samen met jouw een spreadsheet dat optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van Excel. De investering in tijd en geld voor een goede ontwikkeling, haal je er dubbel en dwars uit doordat je efficiënter en nauwkeuriger werkt.

Neem contact op voor een gesprek over jouw wensen, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Link contactpagina

 
Houd je je gegevens bij in een andere programma maar krijg je je resultaten en overzichten in een Excel tabel en heb je vooral behoefte aan een manier om die data te analyseren en overzichtelijk te presenteren? Dan help ik je graag met de verwerking van je data. Lees meer op de webpagina RAPPORTAGE & DASHBOARDS.