Werken met excelExcellent met excel

Excel Training Amersfoort

Zoek jij een in-company Excel training in de buurt van Amersfoort? Excellent met Excel biedt standaard workshops, maatwerk training en on-the-job coaching aan. Met betere Excel vaardigheden werkt jouw team efficiënter, effectiever en nauwkeuriger.

Training en coaching van Excellent met Excel
Effectief en praktisch

 

In-company Excel training - standaard

Er zijn diverse standaard workshops aan van één dagdeel (3 uur) mogelijk, zoals:

  • workshop formules en functies in Excel
  • workshop draaitabellen in Excel
  • workshop (draai)grafieken maken in Excel

Heeft u andere wensen, neem vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.

Het grote voordeel van een standaard workshop Werken met Excel is dat deze zeer voordelig is! Door de Excel training in company te volgen samen met collega’s kan de wrokshop altijd meer toegespitst op de eigen werksituatie dan een open-inschrijf training. Locatie in overleg.

Prijzen (ex BTW, reiskosten en evt locatie)

Prijs per groep
2 - 6
personen
7 - 12
personen
Training per dagdeel (3 uur)
€ 450
€ 650
Training per dag
(6 uur)
€ 700
€ 900

 

 

In-company Excel training - maatwerk

Het is ook mogelijk om een in-company training op maat te maken, afgestemd op de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Samen bekijken we waarvoor jullie Excel gebruiken - en waar nieuwe toepassingen of functionaliteiten mogelijk zijn. Daarnaast inventariseren we de huidige Excel kennis en vaardigheden van de betrokken medewerkers. Excellent met Excel stelt op basis hiervan een unieke training samen volledig afgestemd op wat jullie nodig hebben. Locatie in overleg.

Prijzen per groep (ex BTW, reiskosten en evt locatie)

Prijs per groep
2 - 6 personen
7 - 12 personen
Training per dagdeel (3 uur)
€ 750
€ 950
Training per dag
(6 uur)
€ 1000
€ 1200

 

 


Excel coaching-on-the-job

Wil je liever één-op-één coaching waardoor je nog efficiënter en doelgerichter leert werken met Excel? Samen met jou kijk ik naar je werkzaamheden in Excel en geef ik je advies hoe je zaken efficiënter en makkelijker kunt instellen. Tijdens de coaching verbeteren en upgraden we dus gelijk je bestanden! Daarnaast kun je al jouw specifieke vragen stellen waardoor de training precies aansluit op jouw behoefte en kennis.

Kosten voor de Excellent met Excel On-the-job Excel coaching: € 75 per uur (15% korting voor ZZP en kleine non-profit instellingen).

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek over jouw wensen dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Zoek je ondersteuning bij het ontwikkelen of optimaliseren van een goed Excel spreadsheet kijk dan op de pagina ONTWIKKELING, voor ondersteuning bij de analyse en verwerking van gegevens kijk op de pagina RAPPORTAGE