Werken met excelExcellent met excel

Optimalisatie en ontwikkeling Excel documenten

Heb je vragen over de optimalisatie van bestaande of ontwikkeling van nieuwe Excel documenten? Excellent met Excel ontwerpt doordachte, efficiënte en gebruiksvriendelijke spreadsheets. Een goed spreadsheetontwerp automatiseert berekeningen en handelingen, is overzichtelijk en minimaliseert foutkansen. Zeker als je bestanden regelmatig gebruikt, loont het om te investeren in de een goed ontwerp van een nieuw spreadsheet of in een verbeterslag van je bestaande Excel bestand.
 
Excellent met Excel maakt spreadsheets die voor jou werken!
efficiënt, makkelijk en nauwkeurig.
  • Bespaar tijd en voorkom fouten door goed gebruik van functies, formules en koppelingen
  • Versnel repeterende handelingen met eenvoudige macro’s
  • Vereenvoudig het werk met terugkerende bestanden door gebruik van sjablonen
  • Maak snelle en goede analyses van grote databestanden met draaitabellen
  • Vergemakkelijk het gebruik van je spreadsheet door een heldere en duidelijke opmaak

 

 

Optimalisatie van je bestaande Excel spreadsheet

Je werkt – misschien al jaren - met een Excel bestand maar bent niet helemaal tevreden. Je denkt dat het makkelijker en beter moet kunnen.
Of je vraagt je gewoon af óf het beter kan… Vaak wel!

Met een aantal eenvoudige aanpassingen in je spreadsheet zijn vaak aanzienlijke verbeteringen mogelijk. Excellent met Excel denkt graag met je mee over de mogelijkheden (en dat zijn er meestal meer dan je verwacht!). Met de gratis Quick Scan geef ik aan welke verbeteringen in jouw bestand mogelijk zijn, wat dat jouw oplevert en wat de kosten zijn.

 

Ontwikkeling nieuwe Excel spreadsheet

Begin je met een nieuw Excel bestand wat je langere tijd gaat gebruiken, dan is het verstandig om in één keer met een goed opgezet Excel spreadsheet te starten. Als jij vertelt wat je nodig hebt en hoe jouw werkproces er uitziet, dan ontwerpt Excellent met Excel samen met jouw een spreadsheet dat optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van Excel. De investering in tijd en geld voor een goede ontwikkeling, haal je er dubbel en dwars uit doordat je efficiënter en nauwkeuriger werkt.

Neem contact op voor een gesprek over jouw wensen, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

 
Houd je je gegevens bij in een andere programma maar krijg je je resultaten en overzichten in een Excel tabel en heb je vooral behoefte aan een manier om die data te analyseren en overzichtelijk te presenteren? Dan help ik je graag met de verwerking van je data. Lees meer op de webpagina RAPPORTAGE & DASHBOARDS.
                          

Marianne is een rustig en fijn persoon om naar te luisteren. Ze neemt echt de tijd om jou Excel te leren waarbij ze zorgt dat alles heel begrijpelijk wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Daarnaast krijg je de kans om te oefenen en kijkt ze ook met je mee hoe je alle nieuwe formules en tools kunt inzetten in je dagelijkse werkzaamheden. Je past alles dus ook echt toe zodat het je werk makkelijker maakt (laat Excel voor je werken). Een collega die altijd een beetje liep te stoeien met Excel zei tijdens een training: “Ik ga Excel zelfs nog leuk vinden”. 

Esther van den Heuvel, Product Manager ProCardio

Marianne IS Excellent met Excel! Voor een klant ben ik met haar een project aan het doen voor een innovatief digitaal beoordelingsformat. Zij is een excel specialist die met verstand van zaken, in goede samenwerking en professioneel meedenken een grote waarde heeft voor het project. Dat smaakt naar meer en daarom gaan we nog meer projecten samen doen. Want Excel is een zeer krachtige tool waar je met verstand mooie dingen mee kunt doen. Zo zijn o.a. haar rapporten op basis van data zeer professioneel.

Wim Rietveld, Eigenaar Rietveld Personeelsmanagement

Marianne heeft ons uitstekend geholpen om ons bestaande excel overzicht een goede opfrisbeurt te geven. We hebben met haar nagedacht over welke informatie we eruit willen halen en hier heeft Marianne duidelijke sheets met draaitabellen voor gemaakt. Ook het basisbestand heeft ze helemaal nagelopen: foutjes er uitgehaald, formules toegevoegd en ook qua lay-out ziet ons overzicht er een stuk frisser uit. Ik kan wel zeggen dat het nu weer leuk is om data in te voeren in ons bestand.

Suzanne Wierenga, Intermediair Matchpoint Zinvol Zaken Doen